dimecres, 11 d’abril del 2018

Estiu - Allargament de jornada

Ja som a la primavera, l’estiu s’apropa i l’organització i inscripció a Casals d’estiu s’inicia!

Com ja us vam informar, l’AFA de l’escola bressol organitza l’allargament de la jornada escolar la primera quinzena de juliol i el casal d’estiu de la segona quinzena de juliol.
L’allargament té lloc de 15 a 17 hores del 1 al 15 de juliol i el casal de 9 a 17 hores del 16 al 27 de juliol. Respecte el casal, es manté l’opció de l’acollida de 8 a 9 hores pagant un suplement.

La idea del Casal és que sigui una continuïtat de l’escola bressol. El duran a terme les mateixes educadores de suport que hi ha a l’escola durant el curs i es manté les mateixes rutines d’hàbits, higiene i descans que durant l’any.  A més a més, es duen a terme activitats lúdiquesadequades a les edats dels menors i amb important protagonisme de l’aigua donades les dates en que es desenvolupa.

L’entitat amb la que es durà a terme es diu “Fundesplai” amb la que ja hem treballat altres anys amb un bon resultat.

Després d’un primer sondeig, sembla que tant l’allargament com el Casal podran dur-se a terme, però ara comença l’hora de la veritat, les inscripcions!

Aquestes s’han de dur a terme on-line del 21 d’abril al 31 de maig.

Per tal d’aclarir dubtes, inquietuds o necessitar més informació, tant l’equip de Bressol d’estiu de l’AFA com la coordinadora del Casal de l’entitat “Fundesplai” estarem el proper dia 17 d’abril (dimarts) a partir de les 15.30 a la SUM de l’escola a la vostra disposició.

A la vegada, us adjuntem el link de l’entitat Fundesplai on podreu consultar preus i activitats que duen a terme:
http://estiu.fundesplai.org

Aprofitem per recordar preus!

ALLARGAMENT  (1.07.18 AL 15.07.18): 75€


CASAL PRIMERA SETMANA (16.07.18 AL 20.07.18): 150€


CASAL SEGONA SETMANA (23.07.18 AL 27.07.18): 150€


ACOLLIMENT CASAL (de 8 a 9 hores del 16 al 27 de juliol): 17€


Recordeu, a l’hora de fer càlculs, que l’escola bressol no es paga el mes de juliol!!




Us engresquem a participar-hi, l’experiència dels anteriors anys ha sigut molt positiva, les criatures ja coneixen les educadores i s’ho passen d’allò més bé amb propostes innovadores i adequades a l’època de l’any!!Seria un pena que no es pogués fer per manca d'assistència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada