dijous, 16 de maig del 2013

Acta de la reunió del AMPA del 29/04/2013


El passat dilluns 29/04/2013 l' AMPA es va reunir amb els següents assistents: Mercè, Sara, Rosa, Susana, Xebi, Luna, Mariela, Càrol i Belén.


Un resum dels punts que es van tractar, centrats en la Festa de Primavera d' aquest 8 de juny.



1) Taller de testos
 Es farà durant tot el matí; en dues parts, primer els nens pintaran (deixem assecar) i després del Pica-pica + actuació, hi posen la planteta. Vam fer llista del Material necessari (Testos, 2 per nen; pintura, rotus terrissa, famelles, plantes, etc). SARA, MERCÈ i ROSA, miraran preus a diferents llocs cadascuna. 

2) Foto-record
La idea és fer una foto de cada classe i per cada nen/a. Als que es "graduen", el dia de la Festa se'ls hi farà "entrega oficial", un per un, cridant-los perquè la recullin. A tota la resta de nens, se'ls hi donarà a través de la Delegada de classe i/o l'Educadora. La foto de la classe la fa l'EScola. Del disseny s'encarrega el XEBI. 

3) Horari
La Festa serà des de les 10 fins a les 13h. 
La idea és: 

  • 10 a 11:30 Talles de les nines (pintar testos). 
  • 11:30 a 12h Pica-pica. 
  • A les 12h, Roleguita & Boquerón
  • Després de l'actuació, entrega de les fotos-record als Grans i acabar els Testos. 


4) Pica-Pica
La Càrol proposa fer-ho el més ecològic possible. Per a la propera reunió intentarem tenir 2 pressupostos: ecològic (CAROL) i convencional (SUSANA). Haurem de veure amb què comptem i decidir el "menú". (Miraré si local·litzo la persona que se'n va encarregar d'aquest tema l'any passat ia veure si m'envia la llista que van fer com a orientació). 

5) Decoració del pati
La LUNA s'encarrega de mirar preus i possibilitats (banderoles, cintes de colors, confeti gegant, etc). 

6) Convocatòria-Cartell
Pensem en enviar un mail convocant a les famílies (això li demanarem al Fermin que és de l'AMPA qui s'encarrega, entre altres moltes coses, d'enviar els mails a les famílies de tota l'Escola) i volem també penjar uns cartells per l'Escola. La Cristina Jayme, també de l'AMPA, pot fer el disseny i posar-hi el què li diguem. EStic pendent que la Mercè m'enviï el Cartell del curs passat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada