divendres, 10 de febrer del 2012

Concentració per expressar el rebuig a les reformes del model d'Escola Bressol Municipal: Dimarts 14/2 a les 17:30 a la plaça de la Vila de Sarrià

El proper dimarts 14 de febrer a les 17:30 hi ha convocada una concentració a la plaça de la Vila de Sarrià, davant de la seu del districte per expressar el rebuig a les reformes del model d'Escola Bressol Municipal que vol dur a terme l'Ajuntament de Barcelona. Aquestes, molt resumides són:
  • augmentar ja en el curs 2012-2013 les ràtios a les classes en 900 places (grup nadons de 7 a 8 places, grup 1-2 anys de 10 a 13 places, grup 2-3 anys de 18 a 20 places)
  • reduir en un 40% el personal de reforç
  • incrementar les quotes
  • l’externalització de la gestió de les noves EBM
Aquestes reformes tindran unes conseqüències molt greus sobre un model d’Escola Bressol que ha estat reconegut i avalat a nivell Mundial. La nostra proposta no és doncs només donar recolzament a un col·lectiu d'educadors i educadores que estan passant un moment difícil. El tenen i total. Però es tracta de quelcom més important, defensar un model d'escola que els nostres fills estan gaudint actualment i que ens sentim en la responsabilitat de defensar pels nens i nenes d'ara i els que vindran en el futur.

No us volem atabalar amb més informació. La podeu trobar tota penjada al panells d'anuncis de l'escola.

Us animem i us demanem que el proper dimarts en sortir de l'escola ens trobem tots a la plaça de Sarrià. Convoquen la concentració les AMPAs de les Escoles Bressol del districte Sarrià Sant Gervasi i hi estan convidades la resta d'AMPAs de les escoles i instituts del districte i els veïns i veïnes del districte. 
Pel que fa a la nostra escola, en anteriors convocatòries hem estat molts pocs pares i mares els que hem assistit a les concentracions. En aquesta, que serà tan local, és molt important que hi siguem el màxim nombre possible de pares i mares. Si no és així, quina representativitat té aquesta reivindicació.

Els nostres petits encara no tenen veu, només la nostra. Fem-la sentir!

14 de Febrer a les 17:30, concentració a la plaça de Sarrià, en defensa de les Escoles Bressols Municipals

AMPA de l'EBM Can Caralleu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada